Onze Specialiteit

Yourop-kapper-27

Onze stylisten zijn allround inzetbaar en hebben ieder hun eigen specialisme

Van stijl tot krullend haar en van Great Lengths Hairextensions tot prachtige haarkleuringen. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onder het motto ‘wat bij je past maakt je mooier’ creëren wij al bijna 30 jaar mooie kapsels en prachtige kleurcreaties.

knippen & stylen

Neem plaats in één van onze comfortabele stoelen en geniet van een smakelijke cappuccino. Onze stylisten maken graag kennis met de persoon achter het kapsel. Wat zijn je verwachtingen? Wat past bij je? En wat is haalbaar? Al deze vragen komen ter sprake tijdens de kennismaking in onze salon. We gaan voor het resultaat dat jou tevredenstelt. We knippen en stylen je haar, en nemen je mee in het proces. Zo geniet je ook thuis optimaal van jouw nieuwe coupe!

kleuren

Wil je een ander kleurtje in je haar? Of kan je kleur een opfrisbeurt gebruiken? Onze stylisten denken graag met je mee! Bij Yourop staat de gezondheid en de kwaliteit van je haar op één. We maken daarom samen een kleurplan waar jij tevreden mee bent. Bekijk de pagina inspiratie voor wat inspirerende voor en na foto’s.

Yourop-Kapper-25
Yourop-kapper-30
Yourop-Salon-15

Yourop werkt met een range aan natuurlijke producten. Onze producten zijn goed voor haar en huid, bovendien zijn deze niet op dieren getest. Zo is het merk Fuente bijvoorbeeld 100% vegan.